Monday, 25 October 2021

BUKU ANTOLOGI LEGASI ABAH, LELAKI HIMPUNAN SETIA.

Teks : Sariah Awang Senik
Sumber : Koleksi Peribadi
https://www.facebook.com/sariah.awangsenik


Setelah hampir beberapa bulan belajar di UnIKH yang diketuai oleh Puan Sri Diah Shaharuddin secara dalam talian, maka siaplah buku kisah hidup Legasi Abah, Lelaki Himpunan Setia.

Naskah ini sangat bermakna sebagai salah satu hadiah istimewa buat abah yang telah banyak berkorban dan juga bersusah demi kami sekeluarga.

Harapannya abah suka dengan hasil askara tentang abah dan juga arwah emak. Seramai 33 orang penulis pemula dan juga penulis lama bergabung tenaga menghasilkan kisah sosok keramat dalam kehidupan masing-masing.

Harga buku ini berharga RM30 dan wajib dimiliki oleh semua bakal ayah dan juga setiap keluarga yang berada di negara ini.
Ingin tahu, apakah keistimewaan kisah-kisah abah yang berada dalam buku Lelaki Himpunan Setia ini, bolehlah terus berhubung pada link yang berkenaan.www.wasap.my/60194075634/LelakiHimpunanSetia

Banyak kisah dan pengajaran tersendiri dalam buku Lelaki Himpunan Setia ini. Setiap coretan yang dikongsikan mempunyai keistimewaan yang tersendiri.


Sekian
Sariah Awang Senik

No comments:

Post a Comment

KOPI KEHIDUPAN

   Teks : Sariah Awang Senik Sumber : Pinterest https://www.facebook.com/sariah.awangsenik/ Alhamdulilah hari ini memulakan rutin pekerjaan ...