Wednesday, 13 November 2019

DEMAM 11. 11 KEMBALI LAGI



Teks : Sariah Awang Senik
Sumber : Koleksi Peribadi
http://www.facebook.com/sariahawangsenik


Tidak lama lagi, cuti sekolah pun akan bermula. Maka kelak ramailah ibubapa yang merancang untuk membawa anak-anak tersayang bercuti dan berjalan ke tempat-tempat yang menarik di mana sahaja.

Yang pasti rutin harian saya tetap berjalan seperti biasa.
Insyallah, ada rezeki berimpian juga untuk membawa kedua anak tersayang bercuti.

Selain musim cuti sekolah yang bakal hadir tak lama lagi, ada sesuatu yang menarik dan juga hebat dari Dexandra Eau De Parfum. Setiap tahun ada sahaja kejutan istimewa untuk semua peminat tegar perfume Dexandra Eau De Parfum ini.

Antara yang baru sahaja dilancarkan oleh hq Dexandra baru-baru ini adalah YES DEXANDRA yang sedang berlangsung dari 11/11/2019 hinggalah pada 31/12/2019.
Macam-macam tawaran menarik dari Dexandra untuk peminat-peminat perfumenya.

Siap berpeluang mememangi hadiah cabutan bertuah lagi. Syaratnya dah tentulah kena beli perfume Dexandra. Ambil gambar sikit dan daftar di link Dexandra yang telah disertakan dalam semua group seller Dexandra Eau De Parfum.

Kalau nak tahu lebih lanjut dan jelas, apakata klink sahaja di link ini http://sariahdexandratpg.wasap.my
Sesambil itu meh, tengok dulu segala pakej hebat bersempena dengan YES 11/11 ini ya.


Sekian Terima Kasih
Sariah Awang Senik

No comments:

Post a Comment

DEMAM 11. 11 KEMBALI LAGI

Teks : Sariah Awang Senik Sumber : Koleksi Peribadi http://www.facebook.com/sariahawangsenik Tidak lama lagi, cuti sekolah pun akan b...