Saturday, 16 May 2020

HADIAH UNTUK GURU TERSAYANG

Teks : Sariah Awang Senik
Sumber : Koleksi Peribadi
https://www.facebook.com/sariah.awangsenik

-16 Mei adalah tarikh paling keramat dalam diari seorang yang bergelar guru, cikgu, ustaz dan juga ustaz ataupun teacher. 

Tak kisahlah apa panggilan pun, pasti korang masih ingat nama-nama cikgu yang pernah mengajar kita kan?😄
-
Jangan pening dan risau nak fikir apa yang korang nak buat untuk suprisekan guru korang kerana De'Xandra ada untuk membantu. 

Jom hadiah guru korang dengan gift set De'Xandra. Yang penting De'Xandra belanja postage okay! Penghantaran secara PERCUMA sampai ke depan pintu.😍
-
Cepat2 order untuk gembirakan cikgu kesayangan kita lagi-lagi musim PKP ni.
Ingat kena kawal pergerakan dan amalkan norma kehidupan yang baru.

Masih sempat order tambah lagi promosi Eid De Rumah sehingga 31/5/2020 ini. 
Atau klink sahaja disini -16 Mei adalah tarikh paling keramat dalam diari seorang yang bergelar guru, cikgu, ustaz dan juga ustaz ataupun teacher. 

Tak kisahlah apa panggilan pun, pasti korang masih ingat nama-nama cikgu yang pernah mengajar kita kan?😄
-
Jangan pening dan risau nak fikir apa yang korang nak buat untuk suprisekan guru korang kerana De'Xandra ada untuk membantu. 

Jom hadiah guru korang dengan gift set De'Xandra. Yang penting De'Xandra belanja postage okay! Penghantaran secara PERCUMA sampai ke depan pintu.😍
-
Cepat2 order untuk gembirakan cikgu kesayangan kita lagi-lagi musim PKP ni.
Ingat kena kawal pergerakan dan amalkan norma kehidupan yang baru.

Masih sempat order tambah lagi promosi Eid De Rumah sehingga 31/5/2020 ini. 
Atau klink sahaja disini

#eidderumah
#DSB686
#teamperfumegarden

Sekian

No comments:

Post a comment

BUKU MOTIVASI

Teks : Sariah Awang Senik Sumber : Koleksi Peribadi https://www.facebook.com/sariah.awangsenik Ya. Apa sahaja yang berlaku hadapi semuanya d...